Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-05-03@08:07:48 GMT

نباید در جام جهانی کیسه بوکس شویم

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۶۹۶۳۰

نباید در جام جهانی کیسه بوکس شویم

به گزارش وانانیوز، محمود یاوری در گفت وگو با سایت سازمان لیگ فوتبال ایران در ‏مورد صعود تاریخی تیم ملی به جام جهانی 2018 روسیه گفت: صعود ‏تیم ملی فوتبال به جام جهانی یک پیش مقدمه به عنوان لیگ پویا و ‏جذاب داشته است. چند سال پیش که مهدی تاج رئیس سازمان لیگ ‏فوتبال ایران بود باشگاه ها را وادار به جوانگرایی و کشف و پرورش ‏استعدادها کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سیاست جوانگرایی مهدی تاج در فوتبال باشگاهی ‏امروز در تیم ملی ثمر داده است. ‏

وی افزود: اکنون شاهد حضور بازیکنان جوان و مستعد زیادی در ‏عرصه ملی هستیم. به جز مسعود شجاعی و سیدجلال حسینی سایر ‏بازیکنان تیم ملی سن و سال زیادی ندارند. ‏
سرمربی اسبق تیم ملی با اشاره به نتایج درخشان تیم ملی عنوان کرد: ‏‏5 دوره در جام جهانی حضور پیدا کرده ایم که نتایج بازی های ‏مقدماتی این دوره واقعا درخشان و تاریخی بوده است. پیش از این تیم ‏ملی فقط در جام جهانی 1978 آرژانتین یک بازی قبل از پایان ‏مسابقات صعودش را قطعی کرده بود و بازی با عربستان تشریفاتی شد ‏که آن مسابقه را در شیراز برگزار کردیم. اکنون تیم ملی دو هفته پیش ‏از پایان رقابت های مقدماتی جواز صعود به جام جهانی گرفته و اولین ‏تیم آسیایی و دومین تیم در جهان است که به جام جهانی 2018 رسیده ‏این درخشش و اقتدار تیم ملی قطعا باعث جهش چند پله ای تیم ملی ‏ایران در رده بندی فیفا می شود. ‏
یاوری با اشاره به فاکتورهای موفقیت تیم ملی عنوان کرد: تیم ملی 5 ‏فاکتور اصلی برای موفقیت در اختیار داشت. اول مدیران کاربلد در ‏سطح کلان، دوم کادرفنی مجرب و توانا، سوم بازیکنان شایسته و ‏مستعد چهارم رسانه ها و پنجم هم هواداران ضمن اینکه باید به این ‏فاکتورها داشتن لیگی پویا و قدرتمند را هم اضافه کرد. لیگی که در آن ‏بازیکنانی مثل شجاعیان، عزت الهی و... را به فوتبال ملی معرفی ‏کرده است.‏
وی تصریح کرد: در گذشته دتمار کرامر فوتبال ایران را مدرن و به ‏روز کرد واکنون شاهد حضور مربی با دانش و برنامه ریزی چون ‏کارلوس کی روش هستیم که حضور او برای فوتبال ایران غنیمتی ‏محسوب می شود که البته باید از توانایی هایش بهتر و بیشتر استفاده ‏کنیم شاید در گذشته به دلیل مشکلاتی که برای سرمربی تیم ملی پیش ‏آمده بود او نمی توانست ارتباط نزدیک و تنگاتنگی با تیم های امید و ‏جوانان برقرار کند اما خوشبختانه اکنون قرار شده که ارتباطی نزدیک ‏بین سرمربی تیم ملی و تیم های امید و جوانان برقرار شود که این ‏مساله می تواند به فوتبال ملی ما کمک شایانی بکند. ضمن اینکه باید ‏بگویم که مدیریت خوب سازمان تیم های ملی باعث شده شاهد هیچ ‏حاشیه و تنشی در تیم ملی نباشیم و آرامش خاصی بر تیم ملی حاکم شده ‏است.‏
یاوری در مورد انتظارش از مسئولان ارشد کشور و شخص رئیس ‏جمهور برای کمک به تیم ملی عنوان کرد: تیم ملی درخشش خیره ‏کننده ای در مقدماتی جام جهانی داشت با این حال رقابت های جهانی ‏در بالاترین سطح حرفه ای برگزار می شود و اگر انتظار داریم که تیم ‏ملی بتواند در جام جهانی هم تاریخ ساز شود باید به طور ویژه به آن ‏توجه کرد زیرا اگر از تیم ملی حمایت مالی و پشتیبانی خوبی صورت ‏نگیرد ممکن است در جام جهانی تیم ملی کیسه بوکس شود. بنابراین ‏باید دولت و شخص رئیس جمهوری بودجه ای ویژه و اختصاصی ‏برای آماده سازی تیم ملی تعیین کنند و بودجه بسیار مناسب و خوبی ‏برای آماده سازی تیم ملی قبل از جام جهانی از سوی دولت تعیین شود ‏تا با تدارک مناسب تیم ملی راهی جام جهانی شود زیرا با سربلندی و ‏موفقیت تیم ملی تمامی مردم ایران در سراسر جهان شادمان می شوند.‏

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۶۹۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه ژنتیکی پرواز: پستانداران چگونه تکامل یافتند تا در هوا شناور بمانند؟

مردم برای توصیف امور غیرممکن می‌گویند «وقتی خوک‌ها پرواز می‌کنند». اما حتی اگر بیشتر پستانداران در تمام عمرشان به‌طور کامل روی زمین زندگی کرده باشند، توانایی پرواز بارها و بارها در طول تکامل پستانداران، در گونه‌هایی از خفاش‌ها گرفته تا سنجاب‌های پرنده، تکامل یافته است.

به گزارش زومیت، اما پستانداران چگونه تکامل یافتند تا پرواز کنند؟ گروهی از محققان به رهبری دانشگاه پرینستون و کالج پزشکی بیلور در آمریکا، در مطالعه‌ای که به‌تازگی در مجله‌ی نیچر منتشر شده است، اساس ژنومی و تکاملی «بال‌پوست» را توضیح داده‌اند. بال‌پوست، غشای پوستی نازک و انعطاف‌پذیری است که فاصله‌ی میان دست و پاهای برخی گونه‌های پستانداران را می‌پوشاند و به آن‌ها امکان می‌دهد در هوا اوج بگیرند.

به‌گزارش سای‌تک‌دیلی، دکتر ریکاردو مالارینو، استادیار زیست‌شناسی مولکولی در پرینستون و نویسنده‌ی همکار مطالعه، می‌گوید: «به‌طور دقیق نمی‌دانیم که از دیدگاه مولکولی و ژنتیکی، چگونه ویژگی‌ها و سازگاری‌های جدید سرچشمه می‌گیرند. ما می‌خواستیم بررسی کنیم که چگونه یک نوآوری تکاملی به وجود می‌آید.»

گروه محققان برای درک بهتر تکامل بال‌پوست، روی کیسه‌داران متمرکز شدند. دلیل انتخاب کیسه‌داران این است که توانایی شناور ماندن (گلاید کردن) بارها و بارها با تغییرات تشریحی مشابه، در کیسه‌دارانی با رابطه‌ی تنگاتنگ، مانند بادپر شکری دیده شده است. بادپر شکری کیسه‌داری چنان کوچک است که در جیب جا می‌شود و به عنوان یک حیوان خانگی عجیب‌و‌غریب، بسیار محبوب است.

درک توانایی گلاید از منظر ژنتیکی

محققان کالج بیلور با توالی‌یابی ژنوم ۱۵ گونه از کیسه‌داران، توالی‌های دی‌ان‌ای را در هر دو گونه‌های پروازی و بستگان غیرپروازی آن‌ها، تعیین کردند. مقایسه‌ی توالی‌ها، تکامل سریع‌تری را در نزدیکی ژنی به نام Emx2 آشکار کرد.

ژن Emx2 با استفاده از نقشه‌ای ژنتیکی که در همه‌ی پستانداران وجود دارد، بال‌پوست را به وجود آورده است

دکتر ارز لیبرمن آیدن، استاد ژنتیک مولکولی و انسانی در بیلور و نویسنده‌ی همکار مطالعه، می‌گوید: «جالب اینجاست که به نظر نمی‌رسد توالی ژن در جایی رخ داده باشد که مرتبط‌ترین تغییرات در آن به وجود می‌آید. در عوض، تغییرات کلیدی در توالی‌های دی‌ان‌ای کوتاهی به نام «افزاینده‌ها» رخ می‌دهد که در نزدیکی ژنوم قرار دارند. افزاینده‌های در‌حال تغییر، نحوه و مکان فعالیت ژن Emx2 را در بدن تغییر می‌دهند و باعث تکامل پرواز می‌شوند.»

ساز‌و‌کار‌های تکاملی و رویکردهای تجربی

خورخه مورنو، دانشجوی تحصیلات تکمیلی در آزمایشگاه مالارینو و نویسنده‌ی اول مطالعه، می‌گوید درک تغییرات اساسی که در سطح ژنومیک رخ می‌دهد تا این‌گونه صفات همگرا را ظاهر کند، دارای اهمیت است. زیرا می‌تواند به ما بگوید که آیا تکامل، مسیر کمترین مقاومت را هدف قرار داده است یا خیر. نتیجه یکسان است، اما مسیرهای متفاوتی برای رسیدن به آن وجود دارد.

محققان در مرحله‌ی بعدی، قصد داشتند که ایده‌ها را آزمایش کنند. آن‌ها برای انجام این کار، از منحصربه‌فردترین ویژگی کیسه‌داران، یعنی کیسه‌ی آن‌ها استفاده کردند.

دکتر الگا دودچنکو، استادیار ژنتیک مولکولی و انسانی در بیلور و نویسنده‌ی همکار مقاله، می‌گوید بچه کانگوروهای کیسه‌دار، در مراحل رشد بسیار زودتری نسبت به پستانداران معمولی متولد می‌شوند. به جای اینکه رشد در شکم مادر ادامه یابد، آن‌ها به داخل کیسه‌ی او می‌خزند و تا زمانی که آماده شوند تا مستقل از مادر به زندگی ادامه بدهند، همان‌جا می‌مانند. این حقیقت که آن‌ها دقیقاً در کیسه قرار می‌گیرند، مطالعه‌ی چگونگی تأثیر ژن‌های فردی مانند Emx2 بر رشد کیسه‌داران را بسیار آسان‌تر می‌کند.

محققان نشان دادند که ژن Emx2، با استفاده از نقشه‌ای ژنتیکی که احتمالاً در همه‌ی پستانداران وجود دارد، بال‌پوست کیسه‌داران را به وجود آورده است. به عنوان مثال، ژن Emx2 در پوست هر دو طرف بدن موش‌ها و بادپرهای شکری فعال است، اما در بادپر شکری، برای مدت طولانی‌تری بیان شده است.

دودچنکو خاطرنشان می‌کند: «با اصلاح افزاینده‌های حیاتی ژن Emx2، گونه‌ها یکی پس از دیگری از این برنامه‌ی جهانی بهره برده‌اند تا توانایی شناور ماندن در هوا را به‌دست آورند.» این خبر برای خوک‌هایی که امید دارند روزی به آسمان برسند، بسیار دلگرم‌کننده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نقشه ژنتیکی پرواز: پستانداران چگونه تکامل یافتند تا در هوا شناور بمانند؟
  • آغاز اردوی تیم ملی فوتبال هفت نفره بعد از یکسال
  • (ویدئو) نجات ۱۶ توله خرس سیاه در خطر انقراض از استخراج کیسه صفرا
  • نقش کلیدی لوازم پزشکی در بهبود سلامت بیماران
  • آقای گل جام جهانی در سودای بازگشت به فوتبال
  • برای برد مقابل پرسپولیس آمده بودیم/می‌توانستیم در فصل جاری با فاصله ۱۰ امتیازی قهرمان شویم
  • شجاعیان: در خواستگاری‌ام سر فوتبال دعوا شد!
  • آغاز رسمی طرح جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای با پلاستیکی در بروجرد
  • توزیع ۵۰۰ کیسه آرد در بخش گافر و پارامون بشاگرد
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران