Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی محصص، رئیس کمیته فنی و توسعه فدراسیون فوتبال با انتقاد نسبت به برخی موضع‌گیری‌ها در قبال این کمیته تأکید کرد کار کمیته فنی انتخاب سرمربی تیم ملی نیست. ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۶ ورزشی فوتبال ایران نظرات - اخبار ورزشی -

مرتضی محصص در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره مسئله انتخاب سرمربی تیم ملی و حواشی پیرامون آن که مسئله را به کمیته فنی و توسعه فدراسیون فوتبال ارتباط داده‌اند، گفت: ما باید یک مقدار موقع صحبت کردن دقت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما «Technical Committee» هستیم که به معنای کمیته فنی است و کار اصلی ما کمک به مربیان تعریف شده. کار ما استخدام مربی برای تیم ملی نیست.

وی با اشاره به گزینه‌هایی که در حال حاضر به‌عنوان گزینه سرمربیگری تیم ملی مطرح می‌شوند، اظهار داشت: زمانی که آقای تاج سر کار بود، گزینه‌هایی را به ما معرفی کرد که ما هم موافقت کردیم. همین گزینه‌های فعلی هم در میان آنها بودند.

عضو کمیته فنی کنفدراسیون فوتبال آسیا که عضو تیم فنی مسابقات قهرمانی زیر 23 سال آسیا بود، افزود: بنده تازه از تایلند برگشته‌ام. آنجا کنار تیم ایران نبودم، بلکه کار ما آنالیز مسابقات به همراه سایر همکارانی بود که از هلند، مجارستان یا کشورهای دیگر آمده بودند. کمیته فنی فقط ارزیابی می‌کند و تصمیم‌گیرنده نیست. تصمیم انتخاب سرمربی تیم ملی با رئیس فدراسیون، هیئت رئیسه و دبیرکل است. متأسفانه ما هم پیش‌داوری می‌کنیم و هم عجله که این درست نیست.

محصص تصریح کرد: ما باید ببینیم همه جای دنیا به چه شکل کار می‌کنند. شاید واقعاً آنها اشتباه می‌کنند و ما درست عمل می‌کنیم! ببینیم الگوهای جهانی چگونه هستند. متأسفانه کمیته فنی تبدیل به کیسه بوکس شده است، در حالی که ما در فدراسیون فوتبال وظیفه داریم با مربیان جلسه داشته باشیم، آنها برنامه‌ها را ارائه بدهند و ارزیابی کنیم. سرکشی به تمرینات تیم‌های ملی یکی دیگر از وظایف ماست که به عهده داریم و من تا حد امکان سعی می‌کنم به تمرینات تیم‌های مختلف سر بزنم.

وی با اشاره به سیبل شدن کمیته فنی در مورد بحث انتخاب سرمربی تیم ملی، گفت: یک مقدار برداشت‌ها اشتباه است. انتخاب سرمربی تیم ملی با رئیس فدراسیون فوتبال بوده و این حق مسلم اوست که سرمربی تیم ملی را انتخاب کند. ما هم فقط نظرمان را به‌عنوان مشاوره می‌دهیم.

رئیس کمیته فنی و توسعه فدراسیون فوتبال یادآور شد: در چند سال گذشته همیشه وقتی تیم‌های ملی دچار مشکل بودند، گفته شده کمیته فنی مقصر است. حالا آنها که ایراد می‌گیرند، راهکارشان چیست؟ من می‌گویم برای صحبت با شما ارتباط تلفنی بد است، اما راهکار چیست؟ آنها که ایراد می‌گیرند، چه راهکاری دارند؟

محصص درباره اینکه بسیاری از اعضای کمیته فنی او را سخنگوی این فدراسیون معرفی می‌کنند و به همین دلیل از او انتظار پاسخگویی وجود دارد، با تأکید به اینکه کمیته فنی تصمیم‌گیرنده نیست و مشاوردهنده است، اظهار داشت: فدراسیون فوتبال هر برنامه‌ای داشته باشد، قابل احترام است. کمیته ما نمی‌گوید آقای «X» بهترین مربی است. خیلی گزینه‌ها وجود دارد که ما موافقت یا مخالفت خودمان را اعلام می‌کنیم، اما انتخاب با ما نیست. حالا یک عده از دوستان هم وقتی اوضاع به نفع‌شان است، خودشان سخنگو هستند. همه ما همدیگر را به خوبی می‌شناسیم.

وی در واکنش به این مسئله که در جلسه آذر ماه کمیته فنی برای ارزیابی انتخاب سرمربی تیم ملی نام گزینه‌های ایرانی و همچنین برانکو مطرح شده و پس از بررسی چالش‌ها اجماع نظر روی برانکو بوده است و اولویت‌بندی شده، گفت: ما به گزینه‌های فعلی رأی دادیم. نام آقای برانکو ایوانکوویچ، علی دایی و همه گزینه‌ها مطرح شد که ما گفتیم اینها گزینه‌های خوبی هستند، اما کسی را انتخاب نکردیم. فقط نظرمان را و اولویت‌ها را به صورت مشورتی ارائه کردیم. شاید هم اکنون این نظرات نظر شخصی من باشد که نمی‌تواند کامل باشد، اما شما درباره سایر نقاط دنیا هم مطالعه کنید و ببینید عملکرد آنها چگونه است.

«فدراسیون فوتبال اعلام کرده است که آنها روی گزارش کمیته فنی با گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی مذاکره کرده‌اند.»، رئیس کمیته فنی و توسعه فدراسیون فوتبال پس از اشاره خبرنگار تسنیم به واکنش فدراسیون فوتبال و ارتباط دادن انتخاب سرمربی تیم ملی به کمیته فنی یادآور شد: در حال حاضر معتقدم مربی ایرانی بهتر از مربی خارجی است. چرا؟ چون ما زمان نداریم و یک مربی خارجی باید با فرهنگ و روانشناسی بازیکنان ما آشنایی پیدا کند، در حالی که ما فروردین ماه بازی داریم و فرصت بسیار کم است. مربی ایرانی در این فرصت کم سریع‌تر می‌تواند خودش را با تیم هماهنگ کند و مربی خارجی این فرصت را ندارد. شما می‌گویید گاس هیدینگ یا مربیان نامی بزرگ دیگر را بیاورند، بله همه آنها خوب هستند، اما آیا در شرایط کوتاه می‌توانند به فوتبال ما کمک کنند؟ اگر کسی مانند کارلوس کی‌روش باشد، من هم دستان خودم را برای رأی موافق بالا می‌برم.

محصص در خصوص اینکه پس از مطرح شدن نام علی دایی و امیر قلعه‌نویی این مسئله عنوان شده که آنها پیش از این در تیم ملی آزموده شده‌اند و آیا گزینه ایرانی دیگری در کمیته فنی مطرح نشده است که بتواند سرمربی تیم ملی شود و آیا کمیته فنی هم خودش نامی را معرفی کرده است، گفت: شاید هم گزینه‌های دیگری بودند. ما خودمان اسمی را مطرح نکردیم، بلکه در جلسه آقای تاج حضور داشتند و آنجا روی گزینه‌های مطرح شده صحبت کردیم. اسامی را به ما دادند و ما فقط نظرات‌مان را گفتیم.

وی ادامه داد: ما باید صادق باشیم. کار من کار من در کمیته فنی این نیست که به مربی زنگ بزنم و بگویم دوست دارد به تیم ملی بیاید یا نه. ما ایجنت نیستیم و اگر این کار را کنیم، خودمان را زیر سؤال برده‌ایم. اعضای ما در کمیته فنی نمی‌توانند با مربیان دیگر برای سرمربیگری تماس بگیرند. این کار درست نیست و اگر این اتفاق رخ بدهد، آن وقت ما از بخش تکنیکال به بخش ترانسفر رفته‌ایم.

رئیس کمیته فنی و توسعه فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: شاید برخی از آنها که مسائل را طور دیگری جلوه می‌دهند، با من غرض شخصی دارند. به خصوص آنهایی که دوست داشتند خودشان مربی شوند، اما نشدند. ما که نمی‌توانیم واقعیت را کتمان کنیم. شما هم بروید مطالعه کنید کمیته فنی در سایر کشورها چگونه عمل می‌کند و آن وقت مسائل را نقد کنید.

محصص تأکید کرد: ما باید یک هدف داشته باشیم و آن هم کمک به فوتبال و پیشرفت فوتبال کشور است. این کار را هم نباید با مصاحبه کردن انجام بدهیم. من برای مصاحبه به فدراسیون فوتبال نیامده‌ام و می‌توانم به تلفن رسانه‌ها نیز پاسخ ندهم. ما باید ببینیم برای تیم‌ها چه کاری می‌توانیم انجام بدهیم. به طور مثال شما ژاپن را ببینید که در مسابقات قهرمانی زیر 23 سال آسیا حذف شد. ببنید رسانه‌های ژاپنی چطور برخورد کردند. در ژاپن پس از این شکست پرچم سیاه بالا نبردند، بلکه مطمئن باشید آنها از همان روز برای موفقیت در المپیک برنامه‌ریزی کرده‌اند. تیم‌هایی چون استرالیا و ازبکستان شاید در آن حد که به نیمه نهایی رسیدند نبودند و تیم ما خیلی بهتر بود، اما ما بدشانسی آوردیم و این در فوتبال وجود دارد. برای ما هم باید همین شکست درس باشد و اگر می‌خواهیم به المپیک بعدی برویم، باید از حالا ببینیم باید چه کار کنیم.

کمیته پنهانی که سرمربی تیم ملی فوتبال را انتخاب می‌کند/ کمیته فنی بی‌خبر از همه‌جا؟کمیته‌ای که به برانکو رسید، انتخابی که ایرانی شد/ آقای «X» را چه کسی سرمربی تیم ملی می‌کند؟

 

انتهای پیام/

R35347/P/S3,27/CT1 واژه های کاربردی مرتبط فوتبال تیم ملی فدراسیون فوتبال ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فوتبال تیم ملی فدراسیون فوتبال ایران فوتبال تیم ملی فدراسیون فوتبال ایران رئیس کمیته فنی و توسعه فدراسیون فوتبال انتخاب سرمربی تیم ملی تیم ملی نیست کمیته فنی مربی خارجی گزینه ها برای تیم مطرح شد تیم ها کار ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۳۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دل‌بوسکه مسئول پاکسازی فدراسیونِ فاسد شد!

دولت اسپانیا با هدف بازگرداندن آرامش به فدراسیون فوتبال این کشور که ماه‌ها در تلاطم بوده است، سرمربی اسبق لاروخا را به سمت ریاست کمیته نظارت بر فدراسیون فوتبال اسپانیا منصوب کرد.

به گزارش مشرق، پیلار آلگریا، سخنگوی دولت اسپانیا اعلام کرد که ویسنته دل‌بوسکه، سرمربی اسبق تیم ملی این کشور به عنوان رییس کمیته تازه‌تاسیس بر نظارت فدراسیون سلطنتی فوتبال اسپانیا منصوب شده است.

اسپانیا که یکی از میزبانان مشترک جام جهانی ۲۰۳۰ است، هفته گذشته از تشکیل یک کمیته ویژه به منظور نظارت بر فدراسیون فوتبال این کشور تا زمان برگزاری انتخابات جدید خبر داد. فدراسیون بین‌المللی فوتبال(فیفا) و اتحادیه فوتبال اروپا(یوفا) اعلام کرده‌اند که به دقت و با نگرانی وافر شرایط را رصد خواهند کرد.

این اقدام پس از ماه‌ها آشوب و تلاطم در فدراسیون فوتبال اسپانیا صورت گرفت؛ نهادی که با چند رسوایی از جمله پرونده فساد مالی و همچنین برکناری لوئیس روبیالس، رییس سابق این فدراسیون به دلیل تعرض آشکار به جِنی هرموسو، بازیکن تیم ملی زنان این کشور روی سکوی اهدای مدال قهرمانی جام جهانی به این تیم، دست و پنجه نرم می‌کند.

دل‌بوسکه در سال ۲۰۱۰ لاروخا را به عنوان قهرمانی جام جهانی رساند و پیش‌تر نیز آن تیم پرستاره را به قهرمانی یورو ۲۰۰۸ و ۲۰۱۲ رسانده بود. او پیش از موفقیت در سطح بین‌المللی، در مدت چهار سال حضور روی نیمکت رئال مادرید(از سال ۱۹۹۹) ۲ بار در لیگ قهرمانان و ۲ بار در لالیگا تاجگذاری کرد. هدایت باشگاه بشیکتاش ترکیه نیز در کارنامه حرفه‌ای دل‌بوسکه به چشم می‌خورد. مرد اسپانیایی در کسوت بازیکن نیز بیش از ۴۰۰ بازی برای رئال انجام داد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • اعلام رای کمیته استیناف درباره پرسپولیس
  • رای کمیته استیناف در مورد پرسپولیس: رد اعتراض و تایید حکم قبلی!
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • فراخوان ویسی به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال
  • ویسی به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دعوت شد
  • سرمربی فولاد به کمیته انضباطی دعوت شد
  • ویسی به کمیته انضباطی احضار شد
  • ویسی به کمیته انضباطی فراخوانده شد
  • داوری: دلیل قطع همکاری با دمیر محرمانه است/زمان معرفی سرمربی جدید
  • دل‌بوسکه مسئول پاکسازی فدراسیونِ فاسد شد!