Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@10:58:38 GMT

ثبت اختراع طرح شبیه‌ساز حریف تمرینی بوکس

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۰۱۲۴۲

ثبت اختراع طرح شبیه‌ساز حریف تمرینی بوکس

طرح شبیه‌ساز حریف تمرینی بوکس با استفاده از کیسه‌بوکس سه‌بدنه ثبت اختراع شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، در راستای رسالت پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در جهت حمایت از طرح‌های فناورانه در حوزه علوم ورزشی، طرح «شبیه‌ساز حریف تمرینی بوکس با استفاده از کیسه‌بوکس سه‌بدنه» که ازجمله استارت آپ های مستقر در مرکز نوآوری پژوهشگاه است، ثبت اختراع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف از طراحی و ساخت این وسیله، کاهش آسیب، بهبود عملکرد پا در گام برداری و همچنین افزایش مهارت در ضربات دوبل است. کیسه‌بوکس چندبعدی اولین کیسه‌بوکس پر شونده با آب یا هوا با طراحی کاملاً متفاوت نسبت به کیسه‌بوکس‌های معمول در ایران است. در این طرح از ویژگی‌های سایر کیسه‌بوکس‌ها دریک وسیله خاص و منحصربه‌فرد استفاده می‌شود. هر کدام از کیسه‌بوکس‌های فعلی (سبک، سنگین، زاویه‌دار، نیم‌تنه، افقی، رفلکسی) برای هدفی خاص مورداستفاده قرار می‌گیرند و تهیه همه این موارد برای یک فرد ممکن است ازلحاظ اقتصادی و فضای موردنظر مقرون‌به‌صرفه و یا امکان‌پذیر نباشد.

ازجمله ویژگی‌های این محصول می‌توان به یکنواخت و همگن بودن کیسه‌بوکس به‌واسطه آب درون آن و جذب انرژی جنبشی ضربات واردشده به کیسه و به‌تبع آن کاهش فشار بر مفاصل، تاندون‌ها و عضلات، بهره‌گیری از یک توپ سرعتی به‌منظور افزایش دقت و ارتقای عکس‌العمل و زمان واکنش و بهبود درک و احساس زمان‌بندی به‌واسطه چرخش کیسه که در هرلحظه سطوح متفاوت بارنگ‌های متمایز را برای ضربه‌های مشخص فراهم می‌کند و اجرای تکنیک‌های دفاعی مانند slipping و bob and weave هم‌زمان با فنون تهاجمی با استفاده از جابه‌جایی تنه و چرخش میله واکنشی اشاره کرد.

این طرح که با حمایت پژوهشگاه علوم ورزشی به اجرا رسیده، به‌صورت مشترک بین مجری طرح حسین شمسیان کارشناس ارشد بیومکانیک ورزش و پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی به ثبت اختراع رسیده است.

تاریخ رقابت‌های بوکس قهرمانی آسیا مشخص شد

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بوکس بوکس علوم ورزشی ثبت اختراع کیسه بوکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۱۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مغز انسان شبیه‌سازی شد

ایتنا - ساخت چنین دستگاه‌هایی پله‌ای برای عصر بعدی هوش مصنوعی است.
دانشمندان هلند و کره جنوبی به تازگی دستگاهی به نام «ممریستور یونترونیک(مقاومت حافظه)» یا به عبارت دیگر سیناپس مصنوعی ساخته‌اند. این دستگاه که کمی قطورتر از موی انسان است، بخشی از مغز را شبیه‌سازی می‌کند که به ما در فکر کردن و یادگیری کمک می‌کند. این اولین باری نیست که دانشمندان تلاش می‌کنند دستگاهی ایجاد کنند که می‌تواند شبیه مغز انسان فکر کند، اما این دستگاه خاص است، زیرا مانند دیگر دستگاه‌ها ساخته نشده بلکه مانند مغز ما ساخته شده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، این دستگاه مغز مانند چیست و چرا تا این اندازه خاص است؟ ممریستور یونترونیک دارای یک کانال میکروسیال مخروطی است که داخل آن محلولی از نمک(کلرید پتاسیم) محلول در آب قرار دارد.

به نقل از دیجیتال‌ترندز، هنگامی که دستگاه سیگنال الکتریکی دریافت می‌کند، یون‌های موجود در محلول آب از کانال به سمت بالا حرکت می‌کنند و موقعیت خود را تغییر می‌دهند و این حرکت بر چگالی و هدایت یون تأثیر می‌گذارد. این اساسا میزانی که ممریستور می‌تواند الکتریسیته را هدایت کند، تغییر می‌دهد که به نوعی شبیه به نحوه اتصال سلول‌های مغزی قوی‌تر یا ضعیف‌تر بر اساس تجربیات ما است.

این ممکن است نزدیک‌ترین مدل به نحوه عملکرد مغز ما در یک محیط مصنوعی باشد و با تلاش‌های قبلی متفاوت است، زیرا کاملا از آب و نمک ساخته شده و برخلاف مدل‌های قبلی سیلیکون و فلزات ندارد.

اگرچه ممریستورها در پلتفرم‌های متداول مختلفی استفاده شده‌اند، اما با مغز انسان متفاوت هستند زیرا تنها به یک منبع اطلاعاتی مانند الکترون‌ها متکی هستند و فقط به ورودی‌های الکتریکی پاسخ می‌دهند. این با نحوه عملکرد سیناپس‌ها در مغز ما متفاوت است، زیرا سیناپس‌ها می‌توانند برای انجام کار به سیگنال‌های الکتریکی و شیمیایی تکیه کنند.

کاربردهای فعلی هوش مصنوعی، حتی پیشرفته‌ترین آنها، توانایی تفکر مستقل مانند مغز انسان را ندارند. در همین حال، مدل‌های زبانی بزرگ(LLM)، در حالی که ممکن است شبیه به مغز ما به نظر برسند، فقط مجموعه‌ای از کلماتی هستند که افراد دیگر و ماشین‌ها بیان کرده‌اند. توانایی آنها در خلقت ناشی از یادگیری از انسان است و نه از توانایی آنها در تفکر مستقل.

این تحقیق که توسط محقق دکتری تیم کامسما(Tim Kamsma) رهبری می‌شود، نتیجه مشترک کار انجام شده توسط دانشگاه اوترخت در هلند و دانشگاه سوگانگ در کره جنوبی است. این اولین بار در نوع خود است که از کانال‌های یونی سیال برای شبیه سازی مکانیسم‌های پیچیده مایع در مغز استفاده می‌شود. با این حال، به رغم این جهش، دستگاه‌های ممریستورهای یونترونیک هنوز در مراحل ابتدایی خود هستند و استفاده از آنها برای ساخت رایانه‌های نورومورفیک(neuromorphic) هنوز نیاز به پیشرفت دارد.

ساخت چنین دستگاه‌هایی پله‌ای برای عصر بعدی هوش مصنوعی است.

دیگر خبرها

  • پایان تمرین استقلال با هجوم هواداران به زمین + ویدیو
  • پایان تمرین استقلال با هجوم هواداران به زمین
  • پنج هفته دوم اوسمار شبیه پنج هفته ابتدایی یحیی
  • با اختراع جید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • کولر همراه، تازه‌ترین اختراع «سونی» / عکس
  • بنزما به خانه برگشت؛ پیگیری درمان کریم در کمپ تمرینی رئال مادرید
  • نقش کلیدی لوازم پزشکی در بهبود سلامت بیماران
  • مغز انسان شبیه‌سازی شد
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • آغاز رسمی طرح جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای با پلاستیکی در بروجرد